Calendari de LleTeta

LleTeta, grup de suport a la lactància. Tots els dimecres del calendari escolar de 2/4 de 6 a 7 de la tarda al Blauet de Sant Celoni.

LleTeta a TV2

Doncs ja hem sortit a la tele.
El programa estava centrat en la criança i un grup d'alletament matern sempre és com un referent de criança amb vincle emocional, per això no em va sorprendre quan m'ho va proposar la Montse Tejera.
Vam alletar pel gran públic, vam parlar sense embuts, vam passar una mica de nervis però sobretot vam parlar des del cor sense alliçonar. Això és el què em va agradar més de les intervencions de les 4 dones meravelloses que van venir a gravar part de la seva intimitat: no voler alliçonar, elles les coses les fan des del cor sense seguir normes ni encarcaraments. Entendre la teva filla, empatitzar amb el fill quan plora, entendre'ls quan estan neguitosos i no tenir por a estimar-los massa.

No va sortir tot el que vam dir, i el que van escollir potser no és el que més ens agradava, però estem contentes del resultat. I el castellà no ens va sortir pas tan malament....

Aquí us penjo algunes fotografies de la gravació:






I aquest és el vídeo, la nostra aparició és al minut 1:14 i al minut 11:00:


                          

Apa doncs, aquesta canalla ja poden posar al currículum que han sortit a la tele ;-)

Gràcies a totes i a tots, nem fent camí....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada