Calendari de LleTeta

LleTeta, grup de suport a la lactància. Tots els dimecres del calendari escolar de 2/4 de 6 a 7 de la tarda al Blauet de Sant Celoni.

No estem tan malament

Aquest cap de setmana he viscut un parell de moments encoratjadors. Aquelles fotografies boniques que et fan ser optimista amb la lactància materna i el respecte social.

Una mare alletant en una terrassa del passeig marítim de Vilanova i la Geltrú, i una altra mare menjant cargols a Mollerussa amb un nen enganxat al pit.
Són situacions que, afortunadament, aquí es poden veure amb freqüència i amb normalitat, com ha de ser.

La feina de les assessores de lactància, de les infermeres pediàtriques, dels pediatres i de tots aquells que proporcionen una informació veraç de l'alletament, afavoreixen que les dones siguin respectades i que alletin lliurement, quan la criatura ho demana.

Aquí, en aquest país, és així.

A vegades ens emmirallen en països capdavanters, quan a casa ho fem molt millor. Als Estats Units per exemple, s'ha engegat una campanya per reivindicar que s'accepti alletar en públic. La campanya diu What you're really saying when you tell moms not to breastfeed in públicLes fotografies no poden ser més explícites:



  

Per sort, les dones catalanes no hem d'amagar-nos al lavabo per alletar, ni patim assetjaments, ni tampoc ens hem d'avergonyir per fer-ho. Podem alletar i menjar cargols o prendre una orxata a la terrassa amb la millor vista de Catalunya.

Que aprofiti! (a tots dos)  ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada