Calendari de LleTeta

LleTeta, grup de suport a la lactància. Tots els dimecres del calendari escolar de 2/4 de 6 a 7 de la tarda al Blauet de Sant Celoni.

la Lactància Materna NO aporta beneficis

L'alletament matern no aporta cap benefici, cap ni un.

Que potser aporta beneficis llevar-se cada dia, respirar, menjar, parlar, pensar, caminar, mirar, tocar, escoltar, beure aigua...?  Tot això no aporta beneficis, en realitat és perjudicial NO fer-ho.
No dormir, no menjar, no estimar, no ser lliure... no fer tot això comporta riscos, i greus.

I l'alletament matern? aporta beneficis? Doncs el mateix: no n'aporta cap, el que és perjudicial és no fer-ho. Dir que l'alletament matern aporta beneficis envers la llet artificial, és com dir que és millor respirar aire net que no pas aire contaminat... quina gran informació, no?

No em dóna la gana justificar l'alletament matern, estic cansada dels articles de grans investigadors i científics que conclouen els seus estudis dient que la Lactància Materna aporta beneficis pels nadons i per les seves mares.

men ti da

A veure... perquè no parlem clar i comencem a dir les coses tal com s'han de dir? No cal justificar l'alletament matern, cal que d'una vegada denunciem i demostrem que la llet de vaca deshidratada, desproteïnitzada i desnatada que estan donant als nadons és perjudicial pel seu desenvolupament cognitiu, motor, social...

Per mi aquests estudis són banals, ja ho sabíem tot això. L'alletament forma part del desenvolupament dels nadons, futurs ciutadans i ciutadanes d'aquest món. La natura tot això ja ho tenia organitzat perquè funcionés així.

ooOoooh!! un gran científic ha descobert que dormir és bo per la salut!! oooOooh!!!!!!

oooOoooo! un biòleg ha descobert que els elefantets que han mamat de petits tenen millor desenvolupament que els elefantets alimentats amb llet de mandril.  oooOoooh!

ooooOooo! Les estadístiques diuen que és millor per la salut l'aire net que no pas el contaminat, oooOoooh!

que potser no ho sabíem això ja?

Va, no siguem ingènues, el cos de la dona està fet per funcionar a la perfecció i el nadó necessita la llet materna pel seu correcte desenvolupament. No cal que ens ho diguin tota aquesta colla d'homes, grans investigadors tots ells.

Aquest article que m'ha fet arribar de la meva gran sòcia Anna S.P. és un dels quals em refereixo:

http://www.abc.es/salud/noticias/confirman-imagenes-beneficio-cerebral-leche-15123.html#.UbJiGih-on8.Facebook

Fa referència a una investigació penso que amb la hipòtesi de partida mal formulada. La lactància materna, com deia, la natura ja la té incorporada com a part del desenvolupament normal dels nadons. No té cap interès saber com es desenvolupen els cervells dels nens i nenes alletats, perquè aquest desenvolupament és el NORMAL, ras i curt.
La hipòtesi més interessant, per mi i per la comunitat en general, és saber i veure quines deficiències té el desenvolupament dels cervells dels nens i nenes alimentats amb llet de vaca, mandril o d'elefant.

perdoneu, però alguna ho havia de dir...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada