Calendari de LleTeta

LleTeta, grup de suport a la lactància. Tots els dimecres del calendari escolar de 2/4 de 6 a 7 de la tarda al Blauet de Sant Celoni.

Dr. Paricio promotor de e-lactancia.org

No me'n sé avenir!

Pocs que n'hi ha de bons i a sobre els foten fora.

Sabeu qui és el de la foto? Doncs és el Dr Paricio, creador de la pàgina e-lactancia.org que a tantes de nosaltres ens ha ajudat i acompanyat durant el nostre alletament. A qui no li ha solucionat una incompatibilitat suposada entre un medicament i la lactància? Aquest home a més de ser Doctor és una bona persona, i ho ha demostrat dins i fora de la seva feina. Doncs ara, potser per aquest motiu, el fan fora del seu càrreg a l'hospital Marina Alta de Dènia. Les persones bones i competents fan nosa.

A continuació us adjunto la carta que els companys de feina han difós a la xarxa i al final veureu un enllaç per poder-vos afegir a la crida.

images (42).jpg

Hola a tots:
El motiu d’aquest correu és informar del que estem passant a Dénia, amb les noves gestions privades. Com sabeu, els caps de servei que van passar des de la Conselleria, per seguir sent caps en la nova gestió, van haver de sol·licitar una excedència especial de tres anys i passar a règim laboral. La Conselleria els va prometre que passats aquests tres anys, si la cosa no quallava, o per altres motius, podrien tornar a la seva plaça. Ha passat el temps i els tres  anys es compleixen divendres. En el cas del nostre cap, José María Paricio, al que tots coneixeu, l’empresa li ha comunicat que no compten amb ell pel futur, convidant-lo a marxar després de tants anys de bon fer. La sorpresa és que la plaça que va guanyar per oposició i que va ratificar en dues ocasions més, també per examen, misteriosament ha desaparegut, quedant-se amb el cul a l’aire.


images (43).jpg

Per això sol·licitem la vostra ajuda. Hem plantat cara a la direcció sol·licitant la “marxa enrere” d’aquesta decisió. Hem pres una sèrie d’iniciatives tan internes com a nivell social per justificar la nostra actitud.
Us demanem, lliurement, i segons el compromís de cadascú amb el Dr. Paricio, que expresseu via mail, a aquesta mateixa direcció, unes paraules de suport i d’ànim per a José María, alhora que seria un error que en l’àrea de Dénia es prescindís d’un professional excel·lent que, a dia d’avui, segueix gaudint amb la seva activitat (al peu del canó fent guàrdies, fins i tot de transport neonatal, sempre obert a col·laborar en cursos-xerrades de lactància, etc). Aquest correu, si no expresseu el contrari, servirà per fer un dossier que presentarem a la direcció del nostre hospital. Podeu enviar aquí els vostres e-mails: pediatriadenia@40gmail.com o bé al
https://www.facebook.com/groups/114083272048566/

També podeu donar el vostre suport a ACTUABLE

3 comentaris:

  1. ?!?!?....

    així és com et quedes quan veus aquestes noticies.

    El Dr. Aparicio també em va ajudar (no directament) a través de la web e-lactancia per un problema de mugrons durant la lactància i la prescripció d'uns medicaments.

    De tracte humà, defensor de la lactància materna...ves que no hi hagi algun acord entre l'hospital Marina Alta i una farmacèutica que vengui biberons i llet merdosa i altament artificial pels nostres fills/es, però amb un doctor totalment oposat a aquesta pràctica poc negoci els sortiria...jo sóc malpensada de mena...

    Gràcies Anna per fer-ne difusió
    Un petó

    ResponElimina
  2. Em sap molt greu llegir notícies com aquesta. Jo també vaig recomenar aquest web a una amiga a la que quan estava alletant li van fer deixar-ho d´un dia per l´altre, perquè havia de ser medicada per hipotiroidísme.

    Tot i que amb aquest cas no vaig poder ajudar, perquè la paraula del seu metge va ser llei per ella i no va poder veure més enllà.

    Estic ben segura que amb aquesta empenta i dedicació que té el doctor, trobarà un lloc molt millor en el que poder continuar amb la seva feina i ajuda inestimables.

    ResponElimina
  3. Molt bona nit ALLETAMENT I FELICITAT!

    Muchas gracias ALLETAMENT I FELICITAT por vuestro apoyo al Dr. Paricio, creador de e-lactancia.org. Gracias a las firmas de más de 13.000 personas en el PRIMER ACTUABLE hemos conseguido que no lo despidan.
    No obstante, OS VOLVEMOS A NECESITAR, pues lo han degradado por unos motivos aberrantes que os explicamos en el sitio NUEVO que hemos creado para que VOLVAIS a firmar UNA NUEVA PETICIÓN para que lo readmitan como jefe de Servicio de Pediatría y que dimitan los directivos responsables de su cese. + INFO PARA FIRMAR LA NUEVA PETICIÓN: http://actuable.es/peticiones/porque-dr-paricio-recupere-su-puesto-y-direccion-de
    MUCHAS GRACIAS POR FIRMAR EL SEGUNDO ACTUABLE Y DIFUNDIR! Pequeños gestos como el nuestro mueven montañas. Que no desestimen el poder de las madres
    PLATAFORMA APOYO AL DR.PARICIO
    PD: Uno de los 3 motivos es porque el Dr. Paricio mostró su desacuerdo con esta expo http://blogelpartoesnuestro.com/2012/03/15/imagenes-enfermizas-en-un-espacio-publico-que-promociona-la-salud/ que pusieron en el Hospital. Además, el Dr. Paricio se negó a mediados de enero, por criterios de estricta ética profesional, a cumplir una orden de Dirección que le obligaba a dar el alta a una mujer lactante que vivía a 30 kilómetros del hospital y cuyo hijo estaba ingresado en Neonatología. PARA FIRMAR LA NUEVA PETICIÓN: http://actuable.es/peticiones/porque-dr-paricio-recupere-su-puesto-y-direccion-de

    ResponElimina